Onze DJ's

Echte sfeermakers

Voor een goed feest zijn 2 ingediënten het belangrijkste; gezellige mensen en goede muziek! De dj's van Rainbow zijn echte feestbeesten met liefde voor muziek. Door jarenlang op de meest uiteenlopende feesten te draaien weten ze nu bij elk publiek de juiste snaar te raken. 

Drive-in show Rainbow werkt met een selectie van dj's uit eigen omgeving. Dj's welke draaien in clubs, cafe's of met eigen drive-in shows en waarbij we 100% weten dat ze elk evenement tot een echt feest te maken. Omdat deze dj's niet exclusief voor Drive-in show Rainbow draaien noemen we ze hier niet afzonderlijk, maar bij een boeking heeft u direct contact met de dj. De dj die wel exclusief voor Drive-in show Rainbow draait is DJ Remy Flier.


 

Dj Remy Flier

Dj Remy is de vaste Rainbow dj en goed te herkennen aan zijn veelzijdige stijl met leuke herkenbare platen. Dance, Après-ski, Classics en Nederlandstalig. Alles in de mix! Door zich niet vast te houden aan één stijl blijven zijn sets bovendien spannend en afwisselend. 

Na het eerste klassefeest in 1994 (in Delft) had hij de passie voor het draaien direct te pakken. Al snel volgden schoolfeesten, verenigingen, bruiloften, studentenfeesten, carnaval, sporthallen. In al die jaren heeft hij naast flink wat grote namen mogen staan zoals bijvoorbeeld Lee Towers, Gregor Salto, Def Rhymz, Roog, Vato Gonzalez, het Feestteam, Wolter Kroes, enz. 

Naast boekingen met drive-in show heeft Remy ook veel in clubs en café's gestaan. Een aantal hiervan zijn: Speakers Delft (resident), Feestcafe Bubbels (resident), Estupendo Plaza Zoetermeer (resident) en Hollywood Music Hal Rotterdam. Tevens draait hij ook een aantal high-profile evenementen per jaar. Zo komt u hem tegen op de grotere carnavalsfeesten van Delft en al enkele jaren draait hij tijdens het feest van de 12inch Race in Pijnacker. Een groot evenement voor verschillende goede doelen waar zo'n 8000 bezoekers op af komen.

Wilt u meer informatie of wilt u een dj boeken (met of zonder drive-in show) neem dan contact op of vul dan het aanvraagformulier in.